fbpx

Nytt projekt – Stålpool och vattenrening till Fågelbrohus

Under 2019 utvecklar Fågelbrohus sitt spa med en ny varmkälla utomhus. Poolwater är stolt leverantör av stålpool och vattenrening till utbyggnationen.

Den nya poolen utförs i rostfritt stål med storleken 9 x 2,6 m (invändigt) och ett djup på 1,3 m. Poolen har skvalpränna med rostfritt skvalprännegaller, integrerad trappa längs kortsidan, handlejdare med värme och sköna sittbänkar. Sittbänkarna förses med luftmassage i sittytan.

Till poolen levererar vi också ett smidigt pooltak som dras över när poolen inte används.

Vattenreningen byggs upp som ett helautomatiskt system med bland annat trycksandfilter, UV-system, klor- och syradosering, analysutrustning för kontinuerlig mätning av fritt klor, pH och redox.

Anläggningen utrustas med styr- och reglersystemet PoolControl som styr och övervakar anläggningen. PoolControl sköter bland annat den automatiska backspolningen, temperaturreglering, kemikaliedosering, analys, spädning etc.
Styr- och reglersystemet är uppbyggt runt en 15″-touchscreen med ett enkelt användargränssnitt. PoolControl har en omfattande larmhantering där larm också kan fås ut som sms.

Stålpool 7 x 2,6