fbpx

Vi sköter allt med egen personal. Från planering till premiärdopp.

Poolwater AB, med säte i Arvika grundades redan 1983 av Lennart Olausson, då med namnet Skandinaviska Badanläggningar AB. Sedan 2009 ägs bolaget till lika delar av Mats Jaller och Sven Erik Månsson. Med 34 anställda omsätter Poolwater ca 70 miljoner. Vi har drygt 30 års erfarenhet av att konstruera, montera och serva badvattenreningar och i referenslistan finns hundratals reningsanläggningar runt om i Sverige.

Poolwater är en komplett leverantör.

som följer kunden hela vägen från planeringsskedet till invigning. Vi utför projektering med konstruktion i 3D, montage och service med egen personal. Allt montage- och installationsarbete leds och kvalitetssäkras av Poolwater på plats.

Genom anläggningens hela livslängd, finns vi närvarande för kundens trygghet. Under garantitiden besöker vi anläggningen två gånger om året där vi byter förbrukningsmaterial och går igenom den enligt ett protokoll, för att se till att allting fungerar som det skall. Efter garantitidens utgång erbjuds kunden att teckna ett serviceavtal där vi fortsätter komma och sköta om anläggningen i underhållssyfte på samma sätt som vi gjort under garantitiden. Vi täcker hela Sverige genom våra servicestationer i Stockholm, Arvika, Åre och Jönköping.

Poolwater är en komplett samarbetspartner.

Våra områden

Med fokus på rent och klart poolvatten med så låg vattenförbrukning som möjligt till både nya och gamla reningsanläggningar, står Poolwater till förfogande från Projektering och Installation, till Service och Underhåll med Reservdelar och Tillbehör för rening- och badanläggningen.

Externa styrelseledamöter

Louise Svanqvist

Styrelseordförande med lång erfarenhet från basindustrin. Louise har i grunden en civilingenjörsexamen och har arbetet i flera ledande befattningar så som VD, försäljningschef, servicechef och affärsområdeschef, med fokus på affärsutveckling och försäljning.

Tore Holthe

Norrman med mångårig erfarenhet av inköp, logistik och produktion inom ventilationsbranschen där han utvecklat Lean production. Tidigare CEO för TROX Auronor med 170 anställda och huvudkontor i Norge, som projekterar och bygger ventilationssystem för kommersiella byggnader.

Marie Dahlgren

vVD på Loka Brunn, Grythyttan och Måltidens hus. Marie är universitetsutbildad inom ekonomi och ledarskap och har erfarenhet och kunskaper inom marknadsföring och försäljning. Marie har erfarenheter från Hotell- och Spa-marknaden och har haft framgångar på sociala medier och andra plattformar där kunderna idag finns.