fbpx

Nya stålpooler invigda på Loka Brunn

Med utsikt över sjön Norra Loken har Loka Brunns Vattensalong byggts ut med flera nya varma källor.

De nya poolerna är placerade utomhus och byggda helt i rostfritt stål. Det varma vattnet och poolernas sköna sittplatser är perfekta för avkoppling året runt.

Poolwater har levererat och installerat såväl stålpoolerna, som tillhörande vattenreningssystem. Poolerna har utformats för avkoppling och ro. De är försedda med vattenmassage som aktiverar och masserar olika delar av kroppen.

De två fyrkantiga poolerna har fått generösa, breda trappor för att badgästen enkelt ska ta sig i och ur. De har också sköna soffor och är utrustade med motoriserade bassängtäcken. Samtliga pooler är försedda med uppvärmda handräcken, vilka är behagliga att vidröra, men fryser inte heller vintertid.

Vattenreningen har vi installerat i befintlig källare. Teknikutrymmet har varit en utmaning, men med kompakta och smarta lösningar har reningen installerats i ett flertal befintliga rum och utrymmen. Reningssystemet är utrustat med det PLC-baserade styr- och reglersystemet PoolControl som styr och övervakar anläggningen.

Loka Brunn är en av Sveriges äldre kurorter med anor från 1700-talet. Här har såväl kungligheter som vanligt folk kurerat sig i hundratals år.

IMG_1946

IMG_1946

IMG_1946