fbpx

Projektering, installation och montage

Poolwater har drygt 30 års erfarenhet och kunskap inom badvattenrening som gör att Vi är en trygg samarbetspartner vars kompetens är tillämplig från idé till invigning och genom anläggningens hela livslängd.

Vi är med under hela processen från projektering till byggnation. Detta innebär att vi konstruerar, projekterar i 3D och bygger upp hela anläggningen, som sedan körs igång och trimmas in innan den överlämnas genom en slutbesiktning.

Vi utför projektering och konstruktion i 3D-CAD. Konstruktörerna har en ständig dialog med övriga parter i projektet så som Arkitekter, Konstruktörer, VVS-projektörer etc. I samarbete med övriga projektörer hanterar vi de flesta förekommande filformat så som .dwg, 3D-dwg, .step, .ifc med flera.

Vi leder och kvalitetssäkrar allt montage med egen personal. Montageledaren har en viktig roll ute på bygget och har det övergripande ansvaret för montaget och egenkontrollen och montageledaren deltar i byggmöten under perioden när vi har montagearbete på plats.

Vi utför även garantibesök, och service med egen personal.

Det är för oss viktigt att med god insikt, förståelse och kunskap bygga anläggningar som möter kundens önskemål och krav samt inte bara ser till att rena badvattnet, utan också medverkar till god badmiljö och arbetsmiljö.